Djuvik blomster er en familieeid faghandel for blomster sentralt plassert ved bybroen i Flekkefjord. Vi har levert blomster til Flekkefjord og omegn helt siden 1952 da det ble startet opp gartnerivirksomhet i Djuvik. I starten solgte vi blomster på torget i Flekkefjord eller direkte fra blomsterbilen, som du kunne møte stort sett over hele regionen. 

Butikken ble etablert i 1979 siden den gang har vi vi levert blomster til små og store begivenheter i regionen fra samme adresse i Brogaten 30. Enten det gjelder en enkel rose til den ene spesielle på Valentines, eller bedriftsgaver eller grønnplanter til resepsjons og fellesområder, så fikser vi det.
 
Som faghandel skal du som kunde forvente det lille ekstra både av service, kvalitet og kreativitet. Vi kan bistå med alt innen blomsterfaget og har lang erfaring og god kompetanse og deler gjerne våre råd og erfaring med deg. 

Blomster setter en flott og verdig ramme rundt mange av livets begivenheter, både glede og sorg og noen ganger trenger du litt mer tid eller ro rundt din bestilling. Vi hjelper med planlegging og valg av blomster og vi setter oss gjerne ned med deg for å gi råd eller veiledning. 

Enkel bestilling hele døgnet. 

Bestill din blomsterhilsen enkelt på nett når du vil, ring oss eller kom innom butikken. 

Vi formidler og leverer din blomsterhilsen i hele distriktet. Vi formidler også blomsterhilsener over hele landet og utenlands. Du kan også bestille på nett og hente i butikken om du ønsker det. Ring oss også gjerne på telefon 38 32 34 14 eller kom innom butikken.